• No Parts, No emails? [RESOLVED]

  • Didn't have a good experience? Let us and others know how we can improve! · 2-Stars
November 2019 Forum Retirement
Due to lack of extra personal time (and too much spam), I'm retiring the forum and setting it to a read-only state. No new registrations or posts will be accepted as of 11/09/19. However, all information will stay up and searchable. If you spend a few minutes searching, you'll find the answers you're looking for. We may re-open the forum next spring.
Didn't have a good experience? Let us and others know how we can improve! · 2-Stars
 #10621  by mikesova
 Sun Jun 08, 2014 3:56 pm
Hey BD,

I ordered an upgrade service for a pair of my A-arms and an upgraded motor mount/chain tensioner on May 15. The parts were sent in May 16. I sent an email a week or so ago, and another on Thursday. I haven't received any response. I know that it takes some time to get there, but it says the turn around on the services is 3 days. I checked the status of my order the other day and it said "on hold".

I think it would be a good idea if you're not able to follow through with the time span you list, to contact the customer to let them know if there is an issue or something.

It's just kind of annoying to have my buggy sitting in the garage for almost a month unable to be used and not have any idea on when I will be able to put it back together.
 #10622  by Travis @ Buggy Depot
 Mon Jun 16, 2014 4:59 pm
Hi Mike,
It's Travis, hope you're well. I understand Jeremy has been in contact with you, and got your parts shipped out last week. Can you post back and let us know if everything is satisfactory?

We have some store credits coming your way to compensate for the wait on those A-Arms. I'll send you a PM with more information.

Thanks!